30 augusti 2011

wiiii

möte gick supert :) fick reda på att jag kan söka som tidigast i april och då tänker jag göra det och inte senare för jag vill bli antagen. värst hemst om man inte blev det.jag måste ha vg i alla ämnen om jag ska göra delstats val. så det blir att plugga de. men nu ska jag gå på bio med mamma och Sara.

Love Lydia

lazy day

var såå trött i skolan idag trodde jag skulle somna men som tur var gjorde jag inte det.
och nu ska jag vara med på att ett online möte så nu kan jag inte blogga mer.

Love Lydia

28 augusti 2011

i know

jag vet att jag tjatar om usa och high school men jag längtar så galet mycket tills jag ska söka, tills jag får reda på vart jag hamnar och hos vilken familj och till ska åka så klart. jag kryper snart ut skinnet. vill att det ska bli 2012 så jag kan börja gå på intervjuer. jag längtade sjukt mycket när vi skulle åka till usa för 2 år sedan men jag längtar typ mer nu. vill att tiden ska gå fort så det blir december (vill inte att julen ska gå fort) men sedan får 2012 gå fort. kan inte sova för att jag tänker så mycket. till nått helt annat är typ beroende av den här låten just nu.

Love Lydia

24 augusti 2011

just a day

idag har det varit en helt vanlig dag i skola med massa plugg. är så sjukt trött fattar inte, har ätit mat nu och ska väll byta om till fotbolls kläder och sedan dra på träning.

Love Lydia

23 augusti 2011

yes!!!

den hade kommit så nu blir det att läsa :)

Love Lydia

back in school

då var man tillbaks i skolan då, igår gjorde vi inte så mycket kollade på nya schemat, och lite annat sedan var vi på en konsert för vår skola fyllde 100 år i går. efter det fick vi tårta, wiiiii :) idag hade vi vanliga lektioner så nu börja alvaret igen då. känner inte för att börja plugga än vill vara ledig mer. nu ska jag gå och kolla om min broschyr har kommit som jag beställt.

Love Lydia

21 augusti 2011

dop

idag ska jag på dop till mitt kusinbarn, det blir nog kul. jag fattar inte att det är skola i morgon, sommarlovet  har gått sjukt snabbt tycker jag. jag har typ inte varit på stranden nått för att jag varit borta så mycket och det är lite tråkigt men men, jag har gjort massa annat roligt istället som filmkollo, gothia, och konfaläger.
men nu ska jag kolla på secret life.

Love Lydia

20 augusti 2011

jag blir såå trött!!!

jag bytte från lila till new england stil i mitt rum men är inte 100% nöjd. jag blir så trött när det är så jag vill att allt ska vara perfekt på engång. men nu får det vara så ett tag kanske lägger dit någon mer kudde så kanske det blir bättre.

Love Lydia
jag älskar verkligen den här låten, den är så härlig att lyssna på och så gillar jag texten.

Love Lydia

19 augusti 2011

shopping

då har man shoppat lite igen. det blev en stickad tröja, en svart blus och det par skor.
sedan köpte jag lite chips för Tova och Anna kommer i kväll och ska kolla på film ska bli super kul, synd bara att Linnea inte kunde komma. nu ska jag försöka hitta lite filmer vi kan se :)

Love Lydia

18 augusti 2011

It's poring down

Vaknade i morse av att mums bet mig i tårna och att det lät som om någon släppte sten på altantaket (jag har fönster ovanför altanen) kollade ut och det bara öser ner helt sjukt asså. Har spelat black opps för första gången var inte så duktig. Nu ska jag ut på golfbanan med Adrian för typ första gången i år.

Love Lydia

17 augusti 2011

besluts ångest

nu har jag säkert suttit 1-2 timmar och redigerat bilder och allt möjligt för att få en bra header, nu bestämde jag mig för den här bilden med då kunde jag inte bestämma färg till bakgrunden och då blev det vitt. idag har jag inte gjort mycket, jag har varit på golfbanan och ätit lunch med mamma, vi åkte dit för att kolla lite på Adrian som spelade golftävling. jag har även beställt en till high school katalog så jag får väll den om någon dag. jag och mamma diskuterade om vilka delstats val jag skulle göra och det jag har bestämt är Kalifornien som första Florida som andra sen har jag många förslag på det tredje blir nog rhode island, new jersey eller nått. sedan har jag varit på fotbollsträning sedan var min faster och farbror här och nu sitter jag vid datan och lyssnar på musik. ska väll försöka att lägga mig i hyfsad tid idag så god natt.

Love Lydia

14 augusti 2011

Idag har jag......

Idag har jag och mamma klistrat in bilder från får USA resa, ett album fullt är inne på andra nu får se om det blir ett tredje med.
Efter det gjorde jag mat sedan åkte jag och tränade, sen blev det lite tv för mig och nu ska jag sova för jag ska upp och åka till Sundsvall på äventyrsbad med Tova, anna och tovas lillasyster och hennes kompis. Det ska bli kul för jag har aldrig varit där förr.
Men nu ska jag sova så Natti Natti

Love Lydia

12 augusti 2011

lazy day

idag vaknade jag vi 12 och låg i sängen och kollade på secret life of the american teenager (ni som inte sett det gört) till kl 1 sedan kollade jag på ett avsnitt till och andra program så jag har nästan nyss klätt på mig, super härligt. nu ska vi på stan en snabbis sedan ska vi på fest hos min moster.

Love Lydia

10 augusti 2011

my day

i natt har jag sovit hos tova och vi hade det super. nu sitter jag och kollar på olika gymnasieskolor är inne på att gå någon engelsk men vi får se. nu ska jag plocka undan maten efter mig sedan ska jag ner på stan och träffa linnea och alice. har inte träffat alice på 1 år eller nått, så det ska bli kul :) sen ikväll ska vi teater och kolla på mammas kusin det ska bli jätte kul.

Love Lydia

5 augusti 2011

home sweet home

äntligen hemma efter 2 veckors konfa läger. första veckan var sådär men andra veckan var jätte kul. det roligaste var fritiden, sången och alla underbara människor kommer sakna dom. just nu ligger jag i sängen och lyssnar på musik och bara chillar.

Love Lydia