27 september 2011

USA here i come!

igår skickade jag in en intresseanmälan för en utbytesorganisation så dom ringde upp 5 min senare och berättade att dom skulle skicka ett formulär på mailen som jag skulle fylla i och att dom skulle ringa upp senare och boka möte så nu sitter jag och fyller i frågorna (som är på engelska) det är ganska svåra frågor som hur skulle jag anpassa mig till en familj med en annan etnisk bakgund. nu när jag skrev inlägget ringde dom och villa boka möte så nu är det fixat hoppas vi kan då mamma skulle ringa när hon kom hem. såå glad nu :D USA here i come!!


Love Lydia

25 september 2011

gårdagen

igår städade jag typ halva dan sedan gick jag och mamma på stan och jag fick ett par nya jeans. när vi kom hem började vi måla adrians rum och jag några möbler sedan gjorde jag en cheescake.
här ett klipp jag kollat på om och om igen sedan i går ;)
Love Lydia

19 september 2011

sjuk

har varit hemma från skolan idag för jag är sjuk men kommer nog gå i skolan imorgon om jag inte blir sämre. gör spanska läxan och fattar ingenting känns som om jag inte kommer lära mig nått idag. har lyssnat på den här låten idag bara älskar den. det var tova som visade mig gruppen och hon är helt kär i killen men brunt långt hår(han är den andra som sjunger), han är riktigt faktiskt söt.

Love Lydia

15 september 2011

städ dax

nu ska jag städa mitt rum lite så nu sätter jag på den underbara låten :)

Love Lydia

12 september 2011

jag suger på det här

jag är verkligen sämst på att blogga men ska försöka skärpa mig. gillar inte skolan nu prov och läxföhör imorgon och skulle ha haft prov på fredag med men då börjar min prao så jag slipper nog att göra det då :)
men nu måste jag plugga för kom på när jag kom hem att jag hade spanska i morgon. hade helt glömt det. sedan blir det match mot mohed.

Love Lydia

9 september 2011

marknad :)

tänkte tra ner på marknaden med tova och linnea nu sedan ska vi hämta Natalia på tågstationen, längtar efter att få träffa henne :) har äntligen fått broschyren jag väntat på efter 2 veckor.

Love Lydia