29 november 2011

plugg

jag tycker att det ända man tänker på är plugg och träningar, träningarna är helt okej men inte plugget.
sitter och pluggar eng tills imorgon hatr när det är några ord som man inte bara får in i huvudet, men det är väll bara fortsätta nöta så, bye bye.


Love Lydia

26 november 2011

teater och mys

har haft näst sista teaterföreställningen idag. och nu ska jag till anna och mysa med fill och bad i deras badtunna. min outfit: kofta från hollywood, jeans och linne från JC

Love Lydia

24 november 2011

school day

idag blev det skola igen efter 2 dagar ledigt. gjorde inte så mycket kollade på apollo 13 på no:n sedan gick jag och tova hem till henne och vi var där i 1 timmer för sen måsta vi tillbaka till skolan för lucia träning. och nu har precis ätit thai mat, mums.  och nu ska jag till min kusin och hans familj . det ska bli kul.
nu ska ni få se värdens sötaste/snyggaste och bästa killgrupp.

Love Lydia

22 november 2011

mer om dagen

nu ska jag berätta mer om dagen. jag har haft skolföreställning i dag och det gick bra för min del. efter föreställningen åt vi donken mat och sedan stanna jag simone tova och anna kvar för att vi pratade om att vi lille göra en julpjäs nästa jul. och vi kom fram till att vi vill göra scrooge. efter det hämtade mamma mig så pkte vi runt och kollade på bäddmadrasser till mig, vi gick även in på åhlens och där hittade jag ett påar skor som jag blev het kär i så nu funderar jag på att gå ner och köpa dom imorgon. sen städade jag rummet och blev precis klar, så det känns skönt. '
vill ha!!

Love Lydia

happy happy happy.....

fick precis ett mail där det stod att jag var kallad på en casting 8 dec hur glad blir jag inte.
nu ska jag försöka städa rummet om det går.

Love Lydia 

21 november 2011

a lot

det har varit mycket teater den senaste  veckan. varit och tränar mån-tors 18-22 så det blev långa kvällar sedan på fredagen var det genrep och sen hade vi föreställning lör och sön. i morgon och på ons är jag ledig för då har vi skolföreställningar så det blir skönt att slippa skolan. ska i väg och städa nu sedan kanske jag rensar garderoben.

Love Lydia

18 november 2011

letter

har inte uppdaterat på några dagar nu för jag har haft fullt upp med teatern. vi har genrep ikväll längtar.
i onsdags kväll när jag kom hem fån teatern låg det ett brev på bänken som var till mig ochdet var från explorius.
 
det stod att jag blivit antagen och massa annan information.
nu ska jag gå och äta nått är super hungrig.

Love Lydia


15 november 2011

wiiii

jag har varit super trött nästan hela dagen halv sov på SO lektionen men när det var typ 10 min kvar började jag lyssna lite mer och så frågade han vad glorifiera va och jag börja babbla på vad jag trodde chansade på typ allt, och han ba bra lydia helt rätt. och jag sa det som jag tyckde var mest logist, sen så tog han fram en bild och fråga vem det va och jag sa rakt ur napolion , helt rätt lydia du var på hugget idag. han såg nog inte att jag typ halv sovit 10 min tidigare. fick tummen upp när jag skulle gå så du blev jag lite gladare av det. sedan fick jag ett mail om att jag fått ett medelande på filmcafe (ett ställe där man söker roller för er som inte vet) går in och kollar vad det är och det står tack för ditt intresse vi kan tyvärr inte komma till alla städer utan vi kommer att ha casting i sthlm 5 dec - 8 dec, jag är i sthlm 8 dec, happy.
sedan 10 dec kommer vi ha en timme med bara dig, är i sthlm  den 10 more happy. hur bra kan en dag bli?
jo lite mer, har fått mail om att jag även var antagen för att åka till USA 13-14. (för er som läst tidigare inlägg) nu ska jag dra på teaterträning, har premiär på lördag och jag kan inte ens hälften av mina repliker. 
men måste åka nu. puss puss

Love Lydia

14 november 2011

På skolan

Sitter på skolan och vi börja prata om språkresor och high school jag spricker av längtan, hag får inte göra en intresse anmälan för ef och sts förrän i april asså spricker snart!!!!

Love Lydia

13 november 2011

tonar håret

sitter med toning i håret det blir mörk brunt så det blir nog ganska mörkt, hoppas det blir bra. lägger ut en bild sen. nu ska jag hoppa in i duschen sedan drar jag på hockey med tova och linnea.


Love Lydia 

12 november 2011

en kul dag

idag ska jag först på kalas till min kusin som fyllde 14 igår, sen efter det ska jag på namngivarfest (istället för dop) så det blir nog en ganska kul dag idag. har fixat mig så nu ska mamma bara slå in ett paket sen så ska vi åka. får se om jag bloggar mer när jag kommer hem.

Love Lydia
  

11 november 2011

blir så less

asså jag tänkte testa virka ett panband som man kan ha när det blev vinter och det gick ju bra. blir så arg när det inte går som jag vill. så nu lyssnar jag på musik och väntar på att idol ska börja.

Love Lydia

10 november 2011

Super happy

Idag så fick jag ett mail av explorius att jag blivit antagen till deras High school program 12-13 men hag ska åka 13-14 men ändå jag blev antagen!!! Super happy, plus att dom ringde från yfu (en annan utbytesorganisation) och fråga lite och om jag ville bli uppringd av en f.d utbytesstudent som varit i USA, jag sa såklart ja. Värsta utbytesstudent dagen :D

Love Lydia

9 november 2011

good morning

god morgon alla läsare, tänkte slänga in ett lite snabbt inlägg innan jag går till skolan.
har sovit super bra vaknat en gång och måsta släppa in våran katt. när väckarklockan ringde så var jag as trött som alltid. men när jag vaknade vi halv 5 så hade jag kunna klivit upp, är inte det konstigt?
jaja men nu ska jag gå till skolan hejsvejs.

Love Lydia

8 november 2011

Bed time

Ligger i sängen nu och ska snart släcka men måste bara berätta att jag har äntligen skickat in min student profil till explorius. Happy.
Det var typ det, sen har det inte hänt så mycket mer, Adrian och dom vann med 7-0 och det var ju bra. Men nu ska jag sova så sussa gott alla läsare.

Love Lydia

Ishallen

Sitter på ishallen och kollar när min lillebror spelar mot Järvsö, dom leder med 4-0 :)
Bloggar mer sen när jag kommer hem.

Love Lydia

7 november 2011

Mobilbloggning

Sitter ute på bron och är utelåst det är ju super kul. Jag börjar bli lite hungrig och så måste jag läsa manus innan jag ska på teaterträning och utvecklingssamtal.
Men det går ju inte nu, tyvärr, får nöja mig med att sitta här med mimmo (min katt) i knät. Men det är ganska mysigt det med.

Love Lydia

6 november 2011

plugg

sitter och pluggar sista dan på lovet, inte det roligaste slutet precis men det måste ju göras. håller på med ett so häfte om buddhism. hatar att plugga på helger, det är inte roligt annars heller men på helgen ska man göra roliga saker inte plugga. efter jag har pluggar klart ska jag åka och städa så det blir inte så mycket roligt idag men men.

Love Lydia

cupcakes

har haft mary kay party nu det var super kul. här är mina cupcakes som jag gjorde dom blev super goda.


Love Lydia

5 november 2011

bakat

tjo,
har bakat cupcakes tills vi får främmande, vi ska ha marykay party så det ska bli kul, det är jag, Lisa, Emma och våra mammor. ska dekorera cupcakesen nu snart men dom måste svalna först lägger ut bild när dom är klar. hittade en hemsida som hjälper dig att få mer läsare gå in här http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=lydiat96

Love Lydia





Idag har jag varit med Linnea i Sundsvall, vi hade jätte kul, blev ganska trött efter att ha varit både i stan och på birsta. Sen när vi kom hem pt vi sedan gick vi på hockey och hudik van med 6-3 mot Falun så det var bra. Sen kollade jag på idol, jag gillade Olle men det var nog ändå rätt som åkteur. Alla är så bra. Nu ska jag sova så Natti Natti.

Love Lydia

3 november 2011

gym time

nu drar jag ner på gymmet med sofie efter att ha kollat in massa utbytesstudent bloggar, blir så himla sugen på att åka skulle kunna åka nu.



Love Lydia

bättre sent än aldrig

har typ fyllt i alla papper bara 2 frågor kvar, ska ner och äta tacotårta nu sedan ska jag ut och ta kort tänkte jag sedan blir det gymmet, några dagar senare än vad tänkt men bättre sent än aldrig.
efter min träning igår kom tova och vi kollade på paranormal activity sedan another cinderella story för att kunna sova. vi vaknade vi ca halv 11 och tova kom på att hon skulle äta lunch med sin pappa och lillasyster på stan halv 12 så hon var tvungen att gå hem.

Love Lydia

2 november 2011

ett måst

nu måste jag skriva klart papperna till explorius, har kladdat ett tag nu men nu känns det bra så nu får det bli så. har funderat på det här med vfamilj ett tag nu och är inne på att bo hos en okänd familj om det inte blir bra så får jag bo hos marilyn. men igår så skulle jag bo hos marilyn det är olika från dag till dag så det här tar nog ett tag till. nu ska jag på stan med mamma sedan ska jag till ishallen och kolla på adrian som har nån sak där.

Love Lydia

1 november 2011

slappar dag

har haft en riktig slappar dag idag. skulle ha träffa en kille men hans mobil var avstängd och är fortfarande så jag fick/ får inte dag i han så då blev det lite mys istället. ska försöka göra en nu header, blir aldrig nöjd med dom jag har så ska försöka göra en bra.

Love Lydia