26 februari 2012

STS

idag fyllde jag i intresseanmälan till STS jag ska skicka in den imorgon så får vi se vad som händer. jag vet att det ända jag skriver om just nu är intresseanmälan men det är det ända som händer på USA fronten men förhoppnings vis så kommer det hända mer framöver.

Love Lydia

24 februari 2012

Phone call

Igår skickade jag in en intresseanmälan till EF och dom ringde upp idag och sa att dom skulle börja med intervjuerna för 2013 i april så som skulle ringa upp första veckan i april och boka intervju :) känns riktigt kul faktiskt. Har varit hos tova och kollat på film med henne Oskar Amanda och Sofia, kom precis hem och tänkte sova nu.

Love Lydia

12 februari 2012

Taggad igen

Ligger i sängen och kan inte sova så jag börja tänka på mitt utbytesår, jag är inne i en svacka där jag inte är så sugen att åka men jag vet ju att jag vill egentligen och att jag kommer ångra mig om jag inte gör det. Så jag börja kolla igenom en blogg som en jag känner hade när hon var i USA och nu är jag taggad igen och vill söka imorgon redan. Allt verkar så kul, förberedelserna, och soft landing camp i NY. Ni kan läsa hennes blogg här http://elinsiri.blogg.se/

7 februari 2012

har jag?

har glömt att berätta att dom ringde från EF för en vecka sen kanske och frågade om det var high school jag var intresserad att åka på eller om det var en språkkurs? tankarna i mitt huvud då bara flög omkring för jag kan inte koppa på att jag anmält mig. jag hade skickat efter en broschyr om att plugga efter gymnasiet för kul skull men det kan inte ha varit det dom ringde över för den broschyren fick jag två dagar senare. dom ska att dom skulle skicka info om ett high school år, dom skulle bara kolla så adressen var rätt sen la dom på så jag måste ju ha anmält mig bara att jag glömt det. det blir nog bra hade ju ändå gått på intervju med dom så det blir nog bra.

Love Lydia

6 februari 2012

lite ångest

för kanske 1 vecka sen satt jag och prata i matsalen med några klasskompisar om gymnasiet och jag och en kompis till mig hade värsta planerna för uf, men då kom jag på att skulle inte kunna göra det med henner eftersom jag åker till usa. alla vi hade planerat bara försvann, jag tänkte på hur det skulle bli när jag kom hem, jag måste gå på balen med 97:or jag vill gå med mina kompisar. så jag fick värsta ångesten om jag verkligen skulle åka eller inte men jag kommer ångra mig om jag inte gör det, så kommer nog att åka ändå.

Love Lydia