29 maj 2012

long time no see

nu var det ett tag sen igen. lyssnar på musik och packar det sista inför imorgon. för er som inte vet åker jag till Ibiza imorgon med skolan. vi är 13 st elever som åker och vi ska bo hos spanjorerna som var här för drygt 1 månad sen. längtar tills jag får sätta mig på tåget till arlanda. kommer bli en grym vecka. hoppas på en riktigt varm och solig vecka med massor av skoj.
har typ packat det mesta det är mest små saker kvar som laddare och sånt men det fixar jag imorgon. ska ducha nu sen ska jag kolla på "up all night- live tour dvd" som kom igår. ville se den då med´n satt från typ 18:30 till 23:30 för att läsa ut en svenska bok tills idag. får se om jag bloggar nå på ibiza.

Love Lydia


19 maj 2012

The start of my adventure

Sitter på teatern och väntar på att få gå ut på scen :) för några dagar sen fick jag ett sms och ett mail från sts och hur glad blir man inte när man får det här smset?

Love Lydia

9 maj 2012

Letter to ef

Har precis skrivit klart mitt brev till ef och nu ska gå och lägga mig så jag inte är allt för trött imorgon

Love Lydia

Busy week

Sorry för dålig uppdatering, har mycket just nu med teater fotboll och massa skolarbeten. Sitter i skolan och halv sover med Tova. Är så trött så jag dör. Har varit på teatern varje kväll från 17:30 till 21:00 och så hade jag fotbollsträning igår innan från 16:00 till 17:30. Är helt slut och har fortfarande träningsvärk sen boxningen. Kommer va död när veckan är över för jag ska va på teatern ikväll imorgon och på fredag är det genrep sen har vi föreställningar hela helgen och så ska man plugga så jag har lite att göra. Jag och Tova räkna precis ut att vi har 19 Skoldagar kvar eftersom vi åker till Ibiza och dom sista 5 jobbar vi i te ett dugg så hoppas det går fort. Vill inte gå i skolan mer vill sluta nu!

Love Lydia

6 maj 2012

Boxning

Har precis varit på världens jobbigaste träningspass. Har varit och boxas med fotbollslaget sjukt kul men jobbigt, hela jag skakar just nu. Ska hoppa in i duschen nu sen ska jag äta sen blir det att slappa hela kvällen.

Love Lydia

4 maj 2012

En nöjd tjej

Är precis klar med provfilmingen och jag är super nöjd, har en Positiv känsla. Och det kändes som att dom va nöjd med. Nu är det bara vänta och se hur det går. Sitter i bilen på väg till Globen för att kanske kolla på hockey vm vi får se hur vi gör.

Love Lydia

3 maj 2012

Studiedag

Idag har vi haft studiedag, super skönt. Tova sov hos mig inatt när vi vaknade gick vi ner till möljen och köpte mjukglass. Och sen satt vi ute tills 20 i 3 så vi har verkligen slappat och njutit av solen idag. Sen hade jag fotbollsträning och det gick helt ok kände av mitt lår lite. (tror jag sträckt mig elle nå) se gick jag och kolla när hockeyn hade barmarkssträning. Har pratat med pappa och ska börja träna barmark med min lillebrors hockeylag. Så ska försöka träna 2ggr i veckan med dom.nu har jag läst i min sv bok som ska va utläst nästa fredag så jag har lite att göra. Imorgon åker jag och min farbror till Sthlm för jag ska på en provfilming och sen ska vi kolla om vi kan få biljetter till Sverige-Norge i ishockey vm om det inte är allt för dyrt :) bloggar mer imorgon.

Love Lydia

1 maj 2012

Helgens inköp

Jag ska inte gå på stan, kommer alltid hem med nått nytt. I lördags kom jag hem med Björn Borg trosor, en tröja från MQ (osäker om jag ska ha kvar) och ett linne från JC

Love Lydia

summer in may?

min dag började med att jag vaknade och kollade på klockan och upptäcker att min fotbolls träning började om 40 min så då blev det snabba ryck, sen gick jag hem satt mig i bikini i trädgården och sola lite sen kom tova och vi satt ute i solen och pratade sen gick vi in för det blev lite kallare och då skypade vi med max. sen gick tova hem och nu sitter jag och läser alla utbytesbloggar och det får mig bara att längta mer och tänka på det här med värdfamilj, ska jag bo hos Marilyn elle chansa och hoppas jag hamnar hos en bra familj. så mycket tankar flyger runt i mitt huvud just nu. blir typ stressad fast det är 1  1/2 år kvar. ska sätta mig och skriva klar mitt brev som ef ska ha så får vi se vad jag gör sen.

Love Lydia