31 juli 2012

I've decided

Nu har jag bestämt mig för att åka med sts så nu är det bara att betala in första delbetalningen, vet inte riktigt vad som gjorde att jag bestämde mig för sts utan det kändes bara rätt att välja dom och det är väll så det ska vara antar jag. Just nu sitter jag och kollar på simning i os, nu blev jag jätte taggad att börja simma igen, så kanske börjar med det när jag åker till USA. Har varit och tränat nu ikväll inför dm-semi imorgon. Hoppas verkligen att vi vinner men det tror jag nog vi ska klara av att göra.

Love Lydia

Finally!!!

Har precis kommit hem efter att varit på stan med Elin och nu när jag kom hem låg det ett brev till mig från STS!!! Finally har det kommit så som jag väntat. Så nu ska jag ta och läsa igenom allt :)

Love Lydia

26 juli 2012

Work, work and more work

Sitter på en byggställningen och ska precis ta lunch. Det är jätte fint väder och ha varit det i 3 dagar vill ju va på maln när det är sådant väder och inte jobba. Imorgon är sista dan och det känns helt underbart. Så bu hoppas jag att resten av sommarlovet blir som den här veckan har varit. Men bara för att jag går lov så kommer det säkert att bli bajs väder. Idag slutar jag lite tidigare för jag ska spela en folkräkning fast jag inte har spelar på typ 1 och 1/2 år. Gick 8 hål i tisdags och det gick helt okej men vi får se hur det går idag.

Love Lydia

23 juli 2012

Last time

Då har jag gjort min sista utbytesintervju. Nu är det bara välja, EF? Eller STS? Har värsta beslutsångesten. Vet inte alls vad jag ska välja. Varför ska jag alltid ha sådana problem när det gäller att välja. Spelar ingen roll om jag ska välja kläder på morgonen eller organisation som nu. Ja får väll fråga runt lite och fundera. Ni får gärna kommentera eller skriva på Facebook vad ni tycker om organisationerna :)

Love Lydia

Waiting

Sitter och väntar på att EF ska ringa när som helst för min intervju, ska bli sjukt kul. Kan blogga mer efter intervjun.

Love Lydia

22 juli 2012

Night out

Kom precis hem från en kväll på stan med Amanda. Vi har varit på donken en stund och sen på stan. Det är sjukt kallt ute, det är ju juli och inte oktober! Sista timmen stog jag och skaka tror jag. Vi träffa Bella en stund också. Nu ligger jag i sängen och ska sova ska förmodligen på maln med Amanda imorgon.

Love Lydia

18 juli 2012

it's hard to choose when you don't know

idag ringde ef och vi fixade en tid för intervju, jag var ganska säker med att jag ville åka med sts men nu är jag lite osäker om hur jag ska göra. jag ska göra telefonintervjun med ef på måndag sen får vi se vad jag tycker då. idag har jag jobbat som jag gjort senaste veckan också. börjar 7 varje morgon och slutar 4 så jag är helt slut när jag kommer hem så jag inte orkar blogga men jag ska skärpa mig jag lovar.

Love Lydia



17 juli 2012

no letter

har fortfarande inte fått nå brev från sts så jag mailade dom i morse och dom skulle skicka brevet idag så vi får se om jag får det nu :) har läst lite bloggar nu omandra utbytesstudenter som åker nu. är så sjukt avis vill också åka nu.

7 juli 2012

7 Juli

Har nästan precis kommit hem från min kusin som fyllt 20. Ska ta och bada sen får vi se vad jag hittar på. Vi är bort bjuden senare med vet inte om jag ska med så om nån vill hitta på nått så är det bara att höra av sig. Känns ganska skönt att vara hemma igen men saknar USA lite. Igår var jag på bio med Bella och Alva och såg Snövit den var bra men trodde den skulle va lite bättre.

Love Lydia

2 juli 2012

Guess what?!

Har blivit antagen hos sts för ett high school year så nu börjar mitt äventyr! :D vaknade i tisdags natt av att nån ringde till mig vi halv 2 och halv 3 elle nå och morgonen efter kollade jag upp numret och såg att det var sts som hade försökt nå både mig och mamma under natten. Mailade dom under dag och berätta att jag var i USA men att dom kunde maila så i torsdags fick jag mailet om att jag blivit antagen :) åket hem imorgon om kommet hem till hudik runt 1 tiden på onsdags morgon.

Love Lydia