26 september 2012

a short one

Har äntligen kunna sett skolkorten jag och Bella tog tillsammans. Är jätte nöjd dom blev jätte fina.
nu ska jag ta och försöka göra klart så mycket som möjligt med min ansökan. ska till läro imorgon och fixa lite påskrifter av mina gamla lärare.


Love Lydia

25 september 2012

born this way

Kom hem från stan för en halv timme sen kanske, har varit på skatteverket och hämtat mitt personbevis så nu är jag ännu ett steg närmare. ska väll ta och försöka plugga lite spanska nu innan träningen så jag slipper göra allt ikväll.

Love Lydia

That special feeling

Tror jag börjar komma in nå utbytesmani. Jag längtar så det är sjukt. Jag längtar till och med till min hälsoundersökning, igår började jag göra fotoalbum som värdfamilj kommer att få se så jag hoppas det blir bra. jag har så mycket funderingar om vad som kommer hända osv. Vart kommer jag bo? Hur är familjen? Hur är skolan? Kommer jag få nå kompisar? Hur blir det när jag kommer hem? Kommer Mina kompisar va kvar?

Love Lydia

24 september 2012

i want some fun!

sitter i sängen och försöker skriva klart min svenska uppsatts.. blir så less på alla uppsatser och allt som ska in. jag vill göra roliga saker hitta på nå kul. Nån som känner för att hitta på nå kul så hör av er, närå men jag blir så rastlös när jag inte gör nå. Men till helgen åker jag till östersund för att spela fotboll så det ska bli riktigt kul :) jaja ska ska väll fortsätta med svenska så den blir klar nån gång.

Love Lydia

20 september 2012

last couple of days

Jag vet att det var ett tag sen jag bloggade men har inte haft ork till det. igår gick jag hem från skolan för jag mådde inte så bra, jag stannande hemma idag också så jag skulle blir helt friskt tills vi åker upp till Östersund med fotbollslaget nästa helg. jag mår mycket bättre nu iallafall. har inte hunnit fyllt i så mycket papper än, mamma bokade en hälsoundersökning i förrgår så ska dit om 3 veckor. måste ge mig iväg till min förra skola och få papper på skrivna med, får se om jag hinner med det imorgon. jag fixade mina naglar i tisdags är riktigt nöjd.

Love Lydia


9 september 2012

before i die






second part

för några dagar sen fick jag andra delen av ansökan så nu ska jag boka läkarbesök fixa en teacher recommendation. ska göra 2 fotoalbum skriva ett brev och även mamma och pappa ska skriva ett brev om mig så det är lite att göra så får försöka sätta mig nån dag.

Love Lydia

1 september 2012

Breakfast in bed

Idag blev jag väckt vid 12 och fick frukost på sängen av bästa mamma. Nu ska jag äta klart sen blir det duschen och skriva klart mitt brev till vfamiljen så jag kan skicka in det idag ;) senare på eftermiddagen blir det hockey ska se om jag får med mig nån.

Love Lydia