26 mars 2013

back on track

ligger i sängen och lyssnar på musik efter att jag råka somna till och sov i ca 2 timmar. jag är typ frisk nu men var hemma hela veckan från skolan med feber hosta och hela paketet. Jag har funderat på att ändra lite i mitt brev som jag skrev klart för nån månad sen som man skickar ut till olika familjer och de var ok, så tänkte kolla lite på de och ända lite små saker. har inte riktigt så mycket att skriva om för de har inte hänt nå speciellt.

Love Lydia

18 mars 2013

sick..

har varit hemma från skolan idag mår inte sådär värt bra har 39,5 i feber och mamma snacka om nå luftrörskatarr eller vad de heter för har jätte ont i bröstet när jag hostar. så jag blir hemma från skolan imorgon med men hoppas jag mår bättre så jag kan gå i skolan på onsdag för då har vi ett stort matteprov jag känner att jag vill göra. jag blir så rastlös på dagarna man orkar liksom inte göra så mycket men man vill ju inte heller bara ligga i sängen hela tiden. har så mycket jag vill göra men har ingen inspiration för att göra nå.

Love Lydia

8 mars 2013

when is it my turn?

sitter i sängen och har ingen aning om vad jag ska hitta på, sitter och läser lite i vår facebook grupp vi har för oss utbytisar, och de är ändå ganska många som fått värdfamiljer så nu sitter jag bara här och hoppas att jag får min snart och slipper vänta allt för länge. jag kan fundera ihjäl mig om vart jag kommer hamna hur familjen kommer se ut, får jag några syskon? nå djur? ja men de är väl bara att vänta och se. 

6 mars 2013

top model kik

ligger i sägnen och kollar på top model, blir så sugen att bara rensa ur garderoben och bara ha snygga kläder jag suger på kasta och lägga undan kläder. men kanske ska försöka imorgon. vill också va med i top model eller nå hur kul verkar inte de? än så länge har de varit en lugn och skön start på lovet, har inte gjort så mycket tagit de lugnt och tränat. fikade på stan med alva och bella igår och idag gick jag på stan med mamma och köpte en ny vår jacka. sen har de inte hänt så mycket mer, fick tredje delbetalningen från sts idag.

Love Lydia